č.1.- Autoportrét č.1č. 2. - Autoportrét č. 2345č. 6. - Zázračný Kristus z Limpiasč. 7. - Žalkovice - Kostel sv. Mikuláše891011č. 12. - Kristus z Turin. plátna1314151617č. 19. - Kroměříž - Kostel sv. Mořiceč. 20. - Kroměříž - Kostel sv. JanaSv.otec Pavel VI.Kristus z Limpias-olejč. 24. - Autoportrét č. 3

Komentáře

Eva
před 5 měsíci

Oceňuji snahu, ale kdyby autor studoval nějakou výtvarnou školu, určitě by jeho obrazy nevypadaly jako výkresy žáků ZŠ.

Vít Nosek
před 5 měsíci

Reaguji na zde uvedený komentář paní Evy: nemohu ovlivnit jakýkoliv byť i záporný názor na mojí malířskou tvorbu a ani jej měnit nechci. Je však jisté že jsem se setkal s názorem vysokoškolsky vzdělané profesorky ve výtvarném umění. - Ta totiž, když viděla moji výtvarnou tvorbu z fantazie, tak s obdivem konstatovala, že snesu srovnání s profesionálními výtvarníky. Autor.

Vít Nosek
před 5 měsíci

Reaguji ještě na komentář paní Evy: co se týká mých obrazů a kreseb ve výše uvedené složce Podle skutečnosti, tak také u profesionálního výtvarníka a ilustrátora jsem se setkal s nadšením a příznivou kritikou této malířské tvorby. Kromě toho jsem se ještě nesetkal s tím, že by každý žák ZŠ dokázal např. vystihnout podobu u portrétu aj.-- Toto neuvádím proto, že bych se chtěl chlubit, ale že se obhajuji. Autor.

vít nosek
před 4 měsíci

Pokud chcete napsat svůj názor na výše uvedenou složku - Podle skutečnosti -- můžete se vyjádřit na moji e-mailovou adresu:-- nosek-vit@seznam.cz Autor.

Vít Nosek
před 3 měsíci

Snad pro určitou zajímavost uvádím některé své myšlenky nejen v souvislosti s výše uvedenou složkou Podle skutečnosti: -- ve svých 13i letech tj. v roce 1966 se mně poprvé podařilo u portrétu vystihnout podobu. Období realismu v mojí tvorbě trvalo až do r. 1977. V tomto období jsem většinou moderní malířství neuznával a neměl rád. O abstrakci jsem vůbec neusiloval. O vlastní tvorbu bez předlohy jsem se začal hodně snažit ponejvíce na přelomu 70tých a 80tých let 20. století. Z tohoto období jsem, vzhledem k časté improvizaci, mnoho výtvarných - banálních - prací zničil také zvl. z toho důvodu, že mnohdy se mně nedostávalo inspirace.V začátku i později již někdy vznikaly práce lepší, takže jsem je neničil. V mojí tvorbě bez předlohy, pouze z fantazie, byl evidentně patrný vývoj, ale ne vždy. Také abstrakce, kterou jsem si potom naopak často oblíbil, měla svůj vývoj ...a tak dále......... autor

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha

Počet návštěv

Vzkazy